Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
Pin Recipe
Förberedelser
30
minuter
minuter
Tillagningstid
20
minuter
minuter
Total tid
50
minuter
minuter
Måltid
Sallad
Portioner
4
Ingredienser
16
st
tunna skivor rostbiff ca 400 g
1
st
rödlök
12
st
små champinjoner ca 100 g
1
dl
majonnäs
3
dl
crème fraiche
1
msk
dijonsenap
2
dl
skivad cornichon
2
dl
syltlök
2
krm
salt
1
krm
peppar
Garnering
Strimlad sallad
resten av rödlök, svamp och syltlök
Instruktioner
Strimla 4 rostbiffsskivor fint.
Skär rödlöken i tunna klyftor. Skiva svampen fint.
Blanda majonnäs, crème fraiche och senap i en bunke.
Vänd ner rostbiffsstrimlorna cornichonskivorna, hälften av lök, svamp och syltlök.
Blanda och smaka av med salt och peppar.
Fördela rostbiffssalladen mitt på tallriken.
Garnera med resten av rostbiff, lök, svamp, syltlök och gurka till sist grönsalladen.